Списък на продуктите по производители YaniGlass

Яниглас предлага многообразие от ефектни и стилни бижута, елементи за декорация и аксесоари, необходими за дома и офиса. Ръчно изработените продукти ще внесат стил, уют и конфорт в ежедневието ви. За изработката им се използва специална система висикокачествено стъкло Spectrum 96 при технологичния процес фюзинг.

Яниглас е на пазара от почти десет години, като от три години е регистрирана като ЕООД. Има дългогодишен опит и изградени добри отношения с клиентите си.


Яниглас предлага многообразие от ефектни и стилни бижута, елементи за декорация и аксесоари, необходими за дома и офиса. Ръчно изработените продукти ще внесат стил, уют и комфорт в ежедневието ви. За изработката им се използва специална система висикокачествено стъкло Spectrum 96 при технологичния процес фюзинг.


Яниглас предлага разработка на цветова гама и дизайн по ваш избор. Ако искате да намерите нещо различно и оригинално ще бъде задоволен и най – изтънчения вкус. За специални случаи или за всеки ден, изделията са дизайнерско решение, с което ще акцентирате върху стила си, ще изразите своята индивидуалност и ще подчертаете вашия изискан вкус. Колекциите предават елегантност, нежност, комфорт, естетика и чувство за свобода.

Още

Решетка
Лист